YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %3,10
Ölüm yaşlı kadın banyoda yakaladı

Ölüm yaşlı kadın banyoda yakaladı

Ali Vehpi Pandır Mahallesi Yıldırım Caddesi Rüya Sokak No 9 daki evinde yaşayan 71 yaşındaki kadın evinin banyosunda ölü bulundu.
23122011kadinYerköy İlçemizde, 71 yaşındaki yaşlı bayan, yıkanmak için girdiği banyoda komşuları ve akrabaları tarafından ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Ali Vehpi Pandır Mahallesi Yıldırım Caddesi Rüya Sokak No9’daki evinde tek olan 71 yaşındaki Elif Arslan, yıkanmak için girdiği banyoda komşuları ve akrabaları tarafından ölü olarak bulundu. İlk belirlemelere göre, yaşlı kadın düştüğü sırada başını duvara çarptığı bildirildi.
Elif Arslan’a, seslenen ve cevap alamayınca eve giren komşuları ve akrabaları, Arslan’ı banyoda yerde ölmüş halde bulundu.
Çağrılan sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemede Elif Arslan’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Arslan’ın ölümünü şüpheli bulan sağlık görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis sevk edildi.
Polisin evde yaptığı incelemenin ardından Arslan’ın cesedi, savcının talimatıyla otopsi için Ankara Adli Tıp Morguna gönderildi. İlk belirlemelere göre, Arslan’ın düşerken kafasını duvara çarptıktan sonra hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji