YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Peygamber Efendimizin Aile hayatı anlatıldı

Peygamber Efendimizin Aile hayatı anlatıldı

Yerköy Vefa Eğitim Destek ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafında düzenlenen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Aile hayatı semineri ve sine vizyon gösterisine beğeni ile izlendi.
22012012vefaYerköy Vefa Eğitim Destek ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafında düzenlenen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Aile hayatı semineri yoğun ilgi gördü.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda gerçekleşen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Aile hayatı seminerine, Peygamberimizin Aile Hayatı ve Aile İçi İletişimi hakkında çeşitli bilgiler verildi.
Gerçekleşen programda konuşmacı olarak katılan Murat Erkol katılımcılara, “Şu an güzel ülkemizde boşanma oranları % 40’ları aştı, her ay on üç bin çift boşanmakta, yani her on evlilikten dördü boşanma ile neticeleniyor.
İlk alınması gereken tedbir evlilik öncesi tarafların bu konuda eğitime tabi tutulması ve nasıl bir müessesenin kurulduğunun dersinin en güzel misaller ile verilmesidir.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da tek ve en güzel çözüm noktamız; başımızın tacı, her derdimizin ilacı, gönlümüzün tahtının biricik sultanı Peygamber Efendimizin (SAV) Hayat-ı Seniyyeleridir.  Peygamber Efendimiz’in (SAV) Haney-i Saadetleri’ne misafir olmak ister misiniz? Hz Hadice ra annemiz ile yaşadığı kutlu hayatlarına, yirmi küsür yıl aynı yastığa baş koyup yaşadığı evinin son görüntülerine, bu kutlu annemizin hayatına, misafir olmak ister misiniz? Evet Hz Hadice ra annemizin Efendimiz (SAV) ile yaşadığı acı tatlı yirmi üç yılı yudum yudum yaşayacaksınız; bazen sevinç ve saadetlerine, bazen hüzün ve mukaddes dertlerine ortak olacaksınız. “dedi.
Eşler arasında bulunan hak ve hukukun ne manaya geldiğini ve nasıl yerine getirileceğini, aile kurumunun bir Şirketi Maneviye olduğunu Efendimiz’den (SAV) öğrenilmesi gerektiğini ifade eden konuşmacı Murat Erkol “İnsan ne aradığını bilmez ise, bulduğunda anlayamazmış, sizler her konuda ve ortamda ne aradığınızın farkında olacaksınız. Bulduğunuzda da, evet işte aradığım bu idi diyeceksiniz. Dünya Ahiret daha huzurlu bir yuva ve toplum için gelin Efendimiz’in (SAV) sözlerine kulak verelim.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji