YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Polis, yankesici ve sahte paraya karşı uyardı

Polis, yankesici ve sahte paraya karşı uyardı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Bölge Trafik İstasyon Amirliği kurbanlık hayvan satıcılarını ve ilçe halkını sahte para, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı, el ilanı dağıtarak ilçe halkını uyardı
22102012polisYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri ve Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri tarafından, Kurban Bayramında yaşana bilecek “Sahte Para ve Hırsızlık” olaylarına karşı uyararak bilgilendirme broşürleri dağıttı.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Haşim Kılıç Mahallesi, Bedri Aydın, Vatan, Hükümet, Talatpaşa ve Kırşehir caddelerinde bulunan esnaf ve vatandaşlar hırsızlık olaylarına karşı uyarıldı.
Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri tarafından dağıtılan broşürlerle bilgi verildi. Polis ekipleri, hırsızlık olaylarına yönelik çeşitli uyarıların yer aldığı broşürde, sahte para ve evlerde gerçekleşen hırsızlığa karşı alınacak fiziki ve kişisel önlemler vurguladı.
Herhangi bir şüpheli durumlarda “155 Polis İmdat” hattını arayarak bildirimlerde bulunmaları gerektiğini belirten ekipler, Kurban Bayramı boyunca kimlik bilgilerin herhangi bir üçüncü şahısla paylaşılmayacağını kaydettiler.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji