YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,44
  • BIST
    %-0,06
Polisten Mavi Kapak Kampanyasına Destek

Polisten Mavi Kapak Kampanyasına Destek

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) birimi, engellilere destek amacıyla başlatılan “Mavi Kapak” kampanyası kapsamında topladıkları mavi kapakları, engelliler derneğine teslim etti.
03052013emniyetYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik birimi tarafından mavi kapak toplama kampanyasına destek amacıyla başlatılan kampanyada toplanan kapaklar Engelliler Derneği Başkanı Hacı Ahmet Sarıaslan’a teslim edildi.
Engellilere akülü ve tekerlekli sandalye temini için polislerin başlattığı kampanya kapsamında çok sayıda toplanan kapakların yerine ulaştığını ifade eden Toplum Destek Polislik Büro Amir Vekili Komiser Bahattin Omak, pet şişe kapaklarının toplanması ile engellilere destek vermeyi amaçladıklarını ifade etti.
Omak, “Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğimiz faaliyetleri çerçevesinde engelli vatandaşlarımıza Tekerlekli Sandalye temini için Büro Amirliğimizce toplanan yaklaşık 45 ila 50 kilo mavi kapak toplanmıştır.
Tekerlekli Sandalye bağışı için gerekli olan 250 kilo tamamlanamadığından, Yerköy Engelliler Derneği ile işbirliği içerisine girilmesi ve Dernek tarafından toplanılan kapaklarla birleştirilmesi amacıyla Engelliler Derneği Yetkililerine teslim edilmiştir.”dedi.
Mavi kapaklar, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan,  Teslim – Tesellüm Tutanağı ile teslim edildi.
Teslim tesellüm tutanağı birlikte imza altına alınan Mavi Kapakların tesliminde, Yerköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Ayşe Uslu, Toplum Destek Polislik Büro Amir Vekili Komiser Bahattin Omak ve polis memurları katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji