YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,67
  • BIST
    %1,77
Proje Ekibi Yerköy’e döndü

Proje Ekibi Yerköy’e döndü

Yerköy, Yozgat ve Kayseri’den ortakları bulunan “Engelliler İçin İç Mekân Tasarımı” konulu proje kapsamında geziye katılan yetkililer döndüler.
22102011proje1Özel Günışığı Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen ve Yerköy, Yozgat ve Kayseri’den ortakları bulunan Engelliler İçin İç Mekân Tasarımı konulu proje kapsamında Almanya’nın Ausburg şehrine giden yetkililer yurda döndü.
25 kişilik bir ekiple Almanya’ya gittiklerini belirten ve oradaki temasları hakkında bilgi veren Özel Günışığı Rehabilitasyon Merkezi kurucu müdürü Erkan Erbaş, temaslarının çok başarılı geçtiğini ifade etti.
Erbaş, “Almanya’da engelliler için kurulan eğitim merkezlerini ve iş kurumlarını gezdik. Almanya ile Türkiye’deki engelliler için verilen eğitimi karşılaştırma fırsatı bulduk. Buradaki İş ve İşçi Bulma Kurumu benzeri kurumda temaslarda bulunduk ve yetkililerden bilgi aldık. Engellilerin istihdamının nasıl yapıldığını gözlemledik.
Edindiğimiz deneyimin burada bizim ve ortaklarımızın çalışmalarına ışık tutmasını umuyoruz. İmkânlar doğrultusunda bu tarz projeleri sürdürmeyi planlıyoruz. Katkıda bulunan Türkiye’deki ve Almanya’daki tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji