YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Projeler ödüllendirildi

Projeler ödüllendirildi

Çiçekdağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çiçekdağı Belediye Başkanlığı arasında ”Hayalimdeki Şehir” adlı proje değerlendirme sonucu 4 proje ödüle layık görüldü.
26012012cicekdagÇiçekdağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı arasında imzalanan ve protokol gereği düzenlenen ”Hayalimdeki Şehir” adlı proje yarışmasına Çiçekdağı ilçesinde bulunan dört okuldan toplam 7 projenin katıldığı değerlendirmede 4 proje ödüle layık görüldü.
Yarışmada 1’incilik ödülünü Hayalimdeki Şehir Maketiyle Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulu kazanırken, 2’incilik ödülünü Metemdem Hayalimdeki Şiir ve İMKB Atatürk İlköğretim Okulu arasında paylaşırken, 3’üncülük ödülünü ise Osman Şevki İlköğretim Okulu Hayalimdeki Çiçekdağı adlı Kompozisyonla kazandı.
Proje ile ilgili olarak açıklama yapan Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, ” Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ortaklaşa düzenlediğimiz bu güzel organizasyon, gençlerimizin yaratıcılığını ortaya çıkarmak anlamında çok faydalı olmuştur.
Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz eserleriyle bizleri duygulandırmış gelecek için bizleri ümitlendirmiştir. Yarışmaya iştirak eden tüm gençlerimizi ve temsil ettiği okullarını, ayrıca bu yarışmanın yapılmasında ve organizasyonunda emeği geçen herkesi kutluyor.
Bu tür müspet yarışmaların artarak devam edeceğini ümit ediyorum” dedi.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, daha sonra dereceye giren öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji