YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,60
  • BIST
    %-0,18
Radyo Nar Yayında

Radyo Nar Yayında

Yerköy İlçemizde, yayın hayatına geçtiğimiz günlerde merhaba diyen Nar Radyo ilçe halkının hizmetine açıldı.
27022013narAnadolu Radyo’da ki yönetim değişikliğinin ardından her şeyi ile yenilenen ve ismini Radyo Nar olarak değiştiren Yerköy’ün tek radyosu hazırlıklarını tamamlayarak yayınlarına bomba gibi başladı.
Yönetim değişikliğinin ardından ismini Radyo Nar olarak değiştirdikten sonra   yönetim yapısı, yayın politikası ve programlarda köklü değişikliklere giden  Radyo Nar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Radyo Nar yöneticisi Turan Tanyılmaz “ Bütün çabamız Yerköy’ümüze yakışır kaliteli bir radyo istasyonunu oluşturmak. Kaliteli bir radyo yayınını Yerköylü hemşerilerimizle buluşturmak için yoğun çalışma içindeyiz, amatör ruhla profesyonel işler çıkartmak istiyoruz .”dedi.
Yeni yayın politikaları ile ilgili olarak da kaliteli, neşeli, kıpır kıpır bir yayın yapacaklarını ifade eden Tanyılmaz, “Kalite vazgeçilmezimiz olacak. Bir taraftan Yerel kalarak diğer taraftan ulusal düzeyde kaliteli bir yayın yapacağız. İnsanımızı yıllar boyu özlemini çektiği kaliteyle buluşturarak Yerel radyo olarak Türkiye çapında örnek alınacak bir marka olmayı hedefliyoruz.“dedi.
Radyo Nar’ın yeni programları hakkında da bilgi veren Tanyılmaz,  sloganlarının dolu dolu radyo olduğunu hatırlatarak sloganlarına uygun Yerköy’ü dolu dolu  radyo yayınıyla buluşturmak için birbirinden güzel programlar hazırladıklarını belirtirken, programlarının hafta içi 08:00-10:00 “Gül” güne gülle programında Gül, saat  10:00- 13:00 “Sinemle” gökkuşağı programında Sinem, 13:00-15:00 “Karnaval” programında Şirin, 15:00-17:00 “Na Mütenahi”  sohbet programı ile Mahmut  arkadaşlarını dinleye bileceklerini belirten Tanyılmaz, akşam kuşaklarında bir çok yerel gündemin nabzını tutacak programlarımızla dinleyicilerimize hoşça vakit geçirip haber programlarımızla yerel gündemi belirleyeceklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. radyon hayırlı olsun dayı, yerköye ve memleketimize hayırlı olması dileğiyle, iyi yayınlar

  2. radyon hayırlı olsun dayı, yerköye ve memleketimize hayırlı olması dileğiyle. iyi yayınlar

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji