YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %2,85
Rehabilitasyon Merkezlerinin Sıkıntıları Dinlendi

Rehabilitasyon Merkezlerinin Sıkıntıları Dinlendi

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez sahipleri ve müdürleri ile değerlendirme toplantı yapıldı
26122012rehİlçe Milli Eğitim Müdürümü Mehmet Yavuz başkanlığında gerçekleşen toplantı, Yerköy Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleşti.
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürleri ile gerçekleşen toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürümü Mehmet Yavuz,”İlçemizde, faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerimizin dertlerini sıkıntılarını dinlemek için burada toplanmış bulunmaktayız.
İlçemizde aktif olarak hizmet veren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri gerek ilçemizde bulunan öğrenciler olsun gerekse ilçemize bağlı köylerden taşımalı eğitim için Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri getirilen öğrencilere verilen eğitim ve görülen ders programlarının yanı sıra yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları tartışmak için bir araya geldik.”dedi.
Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz, Yerköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Atmaca, Yerköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Müdürleri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji