YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Rektör, klavye yarışmasında sınıfta kaldı

Rektör, klavye yarışmasında sınıfta kaldı

Yerköy Adalet MYO’da gerçekleşen “VI Klavye yarışması” ’da birinci, ikinci ve üçüncü olan okullara kupları gala yemeğinde takdim edildi. Gerçekleşen gala yemeğinden Yerköy Esnafları Bozok Üniversitesi rektörün programa katılmaması üzerine salonu terk ettiler
07052012yks“VI Klavye yarışmasında” dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olanlara kupa ve plaketleri gala yemeğinde takdim edildi. Gala yemeğinde Bozok Üniversitesi Rektörü Tamer Uçar’ın katılmaması Yerköy esnaflarını çileden çıkardı
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulunda (MYO) gerçekleşen “VI. Klavye yarışmasına” sonuçlandı. Yerköy Adalet MYO Bilgisayar laboratuar salonunda gerçekleşen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülere kupaları Yozgat Eser Otelde takdim edildi.
Yozgat Eser Otelde gerçekleşen gala yemeğine, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Ergüden, CHP ilçe Başkanı Sancak Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, Yerköy esnafları, 14 okuldan klavye yarışmasına katılan öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Bozok Üniversitesi Rektörü Tamer Uçar’ın Gala yemeğine ve klavye yarışmasına katılmaması misafirler tarafından tepkiye neden olurken, Yerköy esnaflarının birçoğu gala yemeğini terk etti.
Gala yemeğini terk eden esnaflar, “Bizler Yerköy esnafları olarak, Yerköy ilçemizde faaliyet gösteren, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşen klavye yarışmasında ve gala yemeğinde öğretim görevlilerimizi ve öğrencilerimiz yalnız bırakmamıza rağmen, Bozok Üniversitesi rektörü Tamer Uçar, yapılan bu etkinliğine teşrif dahi etmemiştir.
Bu durum gerek 14 okuldan yarışmaya katılan öğretim görevlilerinin ve esnaflar olarak bizlerin hoşuna gitmemiştir. Bu yüzdende gala yemeğini terk etme kararını vermiş bulunmaktayız” dediler.
Yerköy Esnaflarının gala yemeği terk etmesi sonrasında, 14 Adalet Meslek Yüksekokulundan katılan, “VI klavye yarışmasında” okullar arası yarışmada birinciliği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Üniversitesi Adalet MYO, ikinciliği Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO olurken üçüncülüğü ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO kazandı. Öğrenciler arası bireysel yarışmada ise, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Üniversitesi Adalet MYO öğrencileri M. Hakan Çayköylü, Sait Can Bülen, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO öğrencisi Arife Ören kazandı.
Gerçekleşen klavye yarışması ve Gala yemeği sonrası, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Hattuşaş gezisi organize edildi.
Hattuşaş gezisi sonrasında Sorgun Termal tesisinde öğlen yemeği sonrası program sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji