YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
Rektör Uçar, Yerköy'ü ziyaret etti

Rektör Uçar, Yerköy'ü ziyaret etti

Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar ve beraberindeki heyet, bir dizi incelemeler için Yerköy’ü ziyaret etti
05042012rektorBozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale’yi Makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret sonrası Uçar ve beraberindeki heyet, Bozok Üniversitesine tahsis edilen 2 bin 746 dönüm üzerine kurulan Beyazıtoğlu çiftliğinde gezdiler.
Ziyaret öncesi öğrencilerle öğle yemeği yiyen Uçar, yemek sonrası Bozok Üniversitesine tahsis edilen 2 bin 746 dönüme sahip olan Beyazıtoğlu Çiftliğinde çeşitli incelemelerde bulundu.
İncelemelerde Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreter Levent Şimşek, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Güçlü, Merkez Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Seyis, Planlama Koordinatörü Rasim İlhan, Yerköy Adalet MYO Müdürü Yrd. Doç. Murat Koçsoy, Meslek Yüksek Okul Sekreteri Oğuz Duygu ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı Teknik Elemanlarının katılımları ile gerçekleşti.
Ziraat fakültesi için oluşturulacak bir uzaman heyet oluşturulacağını söyleyen Uçar, heyetin vereceği karar doğrultusunda gereğinin yapılacağının ifade eden Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar,” Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, Üniversitemize 2 bin 746 dönümlük bir arazi tahsis edilmiş bulunmakta.
Bozok Üniversitemize tahsis edilen bu alanların üzerinde bir kısım yapılanr bulunmakta. Burada ne yapıla bilir, ne tür bir çalışmalar yapa biliriz diye buraya gelmiş bulunmaktayız.
İncelemeler için geldiğimiz Beyazıtoğlu Çiftliğinde, Bozok Üniversitemizin Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı Teknik Elemanları ile tarım ve hayvancılık için durum değerlendirmesi için gerekli bilgileri, Teknik elemanlarımız alarak, alınan bilgiler doğrultusunda, gerekli durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra gereği rektörlüğümüzce gerekli işlemler yapılacaktır” dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji