YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Renkli civcivler pazardaki yerini aldı

Renkli civcivler pazardaki yerini aldı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Yerköy ilçemizde civciv satış piyasası açıldı. Rengârenk boyanmış civcivler çocukların daha çok dikkatine çekiyor.
21072011civcicYerköy ilçemizde pazarda satılan renkli civcivler, çocukların ilgisini çekiyor.
Yerköy ilçemizde Çarşamba günleri kurulan Pazar yerinde müşterilerin beğenisine sunularak satılan renkli civcivler çocuklar tarafından rağbet görüyor.
Yumurtadan çıkmasına iki gün kala özel bir şekilde renkli aşı sistemiyle renklendirilen civcivler, Yerköy pazarında satışa sunuldu.
Sezonunun açılması ile 1 TL’den satışa sunulan civcivlerden üzeri sonradan mavi, yeşil kırmızıya boyanmış olanlar daha fazla dikkat çekiyor.
Civciv satıcısı, “Civciv almak isteyen kişiler renk renk boyanmış civcivler arasında seçim yapmakta zorlanırken, iki tane civciv almak için civciv satan tezgâhımıza gelen vatandaşlar, burada bir çok renge sahip civcivleri görünce kararsız kalıyor. İki civciv yerine müşterisine tüm renklerden 1’er adet satıyoruz.”ifadelerinde bulundu.
Civciv satıcısı “Yumurtadan çıkmasına iki gün kala özel bir renkli aşı sistemiyle renklendirilen civcivler, üç ay süreyle bu renkleri üzerlerinde taşıyor. Üç ay sonra esas rengine dönen civcivlere özel aşı ile renklendirme sistemi hiç bir zarar vermiyor.
Büyük küçük herkesin ilgi odağı haline gelen civcivleri Yerköy’de ve civar ilçelerde 1 TL den satışa sunuyoruz.”dedi
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji