YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %-0,01
  • BIST
    %0,80
Robot Yarışmasında Derece Elden Öğrenciler Ödüllendirildi

Robot Yarışmasında Derece Elden Öğrenciler Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Eğitim Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen 7. Uluslararası Robot Yarışmasında dereceleri kimseye bırakmayan Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Yönetici Öğretmen ve Öğrencilerini, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz tarafından ödüllendirildi.
10052013robotYerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü tarafından okulda düzenlenen törende, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Okul Müdürü Muammer Almacı yaptığı konuşmada, “02–03–04 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleştirilen “Milli Eğitim Bankalığı ve Üniversite ve Liseler Arası Uluslararası 7. Robot Yarışmasında okulumuz 3 kategoride ve 16 proje ile katılmıştır. Proje çalışmalarımız ve yarışmaya katılımımızda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz beye, Sakarya İnternet Kafe-İbrahim Oran beyefendiye, Mezun öğrencilerimizden Işık Bilgisayar Serkan Işık beye katkı ve desteklerinden dolayı personelim, öğrencilerim ve velilerim adına teşekkür ediyorum.
Bu yarışmaya 7 farklı ülke ve Türkiye’den toplam bin 246 proje katılmıştır. Yarışma sonucunda Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot Kulübü, Sumo Kategorisinde Derece yapamamış olup, Piri Reis Temalı Yarışmada 3’üncü olurken, Çizgi İzleyen Robot Kategorisinde ise ODTÜ de olduğu gibi yine 1’inci, 2’inci ve 3’üncü olmuştur.”dedi.
Almacı’nın konuşması sonrası Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Milli Eğitim Bakanlığı ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Eğitim Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen 7. Uluslararası Robot Yarışmasında Yerköy’ümüzü en iyi şekilde eden ve çeşitli derecelerle ödüllerle dönen Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot Kulübü öğrencilerini ve öğretmenlerine ne kadar teşekkür etsek azdır. İnanıyorum ki okulumuzda bulunan tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz bu durumdan gurur duymuşlardır. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da öğrencilerimizi bizlere gururlandırırlar. Buradan tüm emeği geçen herkese teşekkür eder çalışmalarından başarılar dilerim”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji