YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Saadet Partisinden gazetemize ziyaret

Saadet Partisinden gazetemize ziyaret

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Levent Cengiz, Yerköy Gazetemiz yazı işleri müdürü Murat Özaslan’ı ziyaret etti.
10092013gazeteSaadet Partisi Yerköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Levent Cengiz partilerle bir araya geldikten sonra Gazetemiz yazı işleri müdürü Murat Özaslan’ı gazete büromuzda ziyaret ederek bu güne kadar medyada milli görüşe uygulanan ve özellikle Saadet Partisine uygulanan ambargolara rağmen teşkilatlarının çok ciddi bir çalışmanın içine girdiğini söyledi.
Cengiz, “Saadet Partisi olarak geçmişte de sürekli olarak medyadan çok kendi teşkilatlarımıza güvenerek çalışma yaptık. İnsanlarla bire bir irtibata geçtik, muhatap olduk hem ülkemizin dertlerini gördüğümüz kadarıyla aktardık hem de ülkemizin dertlerini illerde, ilçelerde yaşayan insanlar tarafından nasıl algılandığını, nasıl dile getirildiğini de dinledik, öğrendik ve bu konuda çalıştık. Ve böylelikle daha ciddi politikalar oluşturma imkânlarına sahip olduk.
Bu amaçla Yerköy ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunduk. İnanıyorum ki ilçe teşkilatımız 2014 yerel seçimlerinde elinden gelen tüm caba ve gayreti gösterecektir” dedi.
Gazetemiz yazı işleri müdürü Murat Özaslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Levent Cengiz’e, Saadet Partisi Yerköy İlçe Başkanı Ali Orhan’a ve ilçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji