YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,24
Şahım, “Mahalli basın kollanmalı ve desteklenmeli”

Şahım, “Mahalli basın kollanmalı ve desteklenmeli”

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Merkez Müdürü Tarık Şahım 29 Yıldır aralıksız olarak hizmet veren “Yerköy Gazetesi” nin 29 uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.
12012012pttŞahım, “Yerel ve bölgesel yayın yapan gazetelerin bir çok sıkıntıları çekmelerine rağmen bulundukları ilin, ilçenin tüm sorunlarını yetkililere iletmek, kamuoyunun sesi olma görevlerini yerine getirmektedir.
Bu nedenle mahalli basın, halkın ve bölgenin gerçek sorunlarını, olup bitenlere bakışını, güçsüz olanların gücü olma işlevlerini her türlü baskıya rağmen sürdürmektedirler. Tam bu noktada bizlerde mahalli basının kollanması ve desteklenmesine katkı vermeli, en azından kendilerine moral motivasyonu eksik etmemeliyiz.
Bir eseri ortaya koymaktan da önemli olan o eseri ilk günün heyecanı ile devam ettirmek her hafta Yerköylülerin beğenisine sunmaktır ki bunu 52 haftadan 29 yıl yani 1508 haftadır sürdürmek ciddi bir sinir yapısına, sabra, iştaha ve yaptığı işin hakkını vermek ile olur, diye düşünüyorum.
Bu nedenle Yerköy Gazetesi’nin sahibi Yakup Kayhan, Yazı işleri Müdürü Murat Özaslan Sayfa Editörü Ferhat Kayhan ve Muhabirler Seda Özaslan ve Özlem Hikmet Kayhan başta olmak üzere emeği geçen herkesi takdir ediyor ve minnettarlığımı ifade etme fırsatını verdikleri için de ayrıca teşekkür ederim.”
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji