YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %1,45
  • BIST
    %3,10
Samet´e Bir Ödül Daha

Samet´e Bir Ödül Daha

Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Fatih Koleji ve EGİTEK tarafından düzenlenen, bin 16 Okuldan iki bin 156 projenin katıldığı E-Deram Ulusal Bilgisayar Proje Olimpiyatlarında Türkiye ikincisi Samet Sarıca’ya, YOGİSAD Derneği Başkanı Ayhan Çelik tarafından ödüllendirildi.
27052011sametİstanbul Fatih Koleji ve EGİTEK tarafından düzenlenen, E-Deram Ulusal Bilgisayar Proje Olimpiyatlarında Türkiye İkincisi olan Samet Sarıca, Çelik tarafından ödül takdim edildi.
Törende açıklama yapan Çelik, E-Deran Ulusal Bilgisayar Proje olimpiyatında ikinciliğin Yerköy İlçemizden çıkmasının büyük bir mutluluk verdiğini ifade etti.
Çelik, ”İstanbul’daki bir otelin internet kafesinde Samet’le ilgili haberi okudum ve bundan büyük gurur duydum. Kendisine ve öğretmenlerine teşekkür etmek istedim. Yerköy’den yetişen böyle zeki gençlerin desteklemek için elimden geleni yapacağım.
Bu desteğe de İmam-Hatip Lisesi birincileri ile başladım ve Samet’le devam edeceğim. Samet’e ve diğer başarılı gençlerimize Yerköy’ün geleceği için sivil toplum örgütlerinin, siyasilerin ve Yetkililerin de sahip çıkması gerekir.”
Ayhan Çelik, Samet’e maddi manevi katkı sağlayacağını belirtirken, Samet ve öğretmenlerine de çeşitli hediyeler sundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji