YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Şampiyonlar, Gale ve Yavuz’u Ziyaret Ettiler

Şampiyonlar, Gale ve Yavuz’u Ziyaret Ettiler

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Genç Erkekler Voleybol müsabakası sonucu İl birincisi olan Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Voleybol takımı öğrencileri, Yerköy Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından ödüllendirildiler
21012012yavuzYozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Voleybol turnuvasında rakibini yenerek şampiyon olan öğrenciler İlçe Kaymakamı Bayram Gale ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.
Son maçında Yozgat Şehitler Fen Lisesi ile karşılaşan Yerköy Anadolu Lisesi rakibini 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan ettiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Müsabakalar sonrasında İl 1. olan okulumuz kupa ve madalyaları alarak ilçemize dönmüşlerdir. İlçemiz SBS İl 2.si olan İlçemizin eğitim başarısının yanında sportif faaliyetlerde de gösterdiği başarı göz doldurmaktadır.
Sporun ve kültürel faaliyetleri akademik başarıya engel olmadığını bilakis desteklediğini sağlam kafanın sağlam vücutta bulanacağını herkes tarafından bilinmektedir.”dedi.
Başarı kazanan öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, başarılarının diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağını söylerken, öğrencilerin bölge finallerinde başarılar diledi.
İlçe Kaymakamı Bayram Gale ise, “Yerköy İlçemizi Yozgat İl merkezinde düzenlenen Genç Erkekler Voleybol müsabakası ilçemiz en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Bu durum beni çok umutlandırmıştır.
İnanıyorum ki, öğrencilerimiz bölgesel Genç Erkekler Voleybol müsabakasında ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir.
Günümüzde hobiler arasında en vazgeçilmezlerden biri olan spor müsabakaları, her millet tarafından büyük destek görmektedir. Bizlerde bu düşüncelerle, ilçemizde bulunan spor salonu ve futbol sahamızı ilçe halkının hizmetine açmayı düşüyoruz. Kişi veya kişiler kaymakamlığımıza müracaat ederek belirledikleri günlerde ve saatlerde spor tesislerimizden yararlana bilirler.
Spora verilen destek geleceklerimize ışık tutacaktır. Bu anlamda ilçemizde bu tür bir etkinliklere ışık olması için bu tür bir karara varmış bulunmaktayız.” dedi.
 Gerçekleşen konuşmalar sonra İlçe Kaymakamı Gale ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz, voleybol takımı sporcularına Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Necip Aydın ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cengiz Demir’e çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji