YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %-0,23
  • BIST
    %0,80
Sanayi Esnafından “Kutlu Doğum Haftası”

Sanayi Esnafından “Kutlu Doğum Haftası”

Yerköy Sanayi Esnafından “Kutlu Doğum Haftası” münasebeti ile Cuma namazı öncesi mevlit okutuldu
18042012camiiKutlu Doğum Haftası münasebetiyle, S.S. Yerköy İnan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Sanayi Sitesi Safa Caminde mevlit okutuldu.
S.S. Yerköy İnan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından okutulan mevlide, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Haleplioğlu, İlçe Müftüsü A. İkbal Aydın, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okul Sekreteri Oğuz Duygu ve çok sayıda esnafın katılımları ile gerçekleşti.
Sanayi Sitesi Safa Caminde gerçekleşen mevlit’te sonrası,  S.S. Yerköy İnan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı Hasan Yozgat tarafından öğle yemeği verildi.
Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Yozgat, ”14 ve 20 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan “Kutlu Doğum Haftası” münasebeti ile Sanayi esnafımıza, yemekler verilerek Mevlit-i Şerif okutmuş bulunmaktayız.
Bugün Sanayi Esnafımızla beraber Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAS) efendimizin 1441’inci yıl dönümü olan “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle S.S. Yerköy İnan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanlığımız tarafından Safa Camimizde mevlit okuturmuş bulunmaktayız.
Bu konuda duyarlı olarak bizleri yalnız bırakmayan Sanayi Esnafımıza ve protokol üyelerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Gerçekleşen öğlen yemeği sonrasında, Sanayi Sitesi Safa Camiine maddi ve manevi destekte bulunan camii imamı Salih Özgür, Sanayi esnaflarından, İsmet Üstünkardeşler, İsmet Toydemir ve Mehmet Özer’e plaket takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji