YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Sancak Yılmaz’ın basın açıklaması

Sancak Yılmaz’ın basın açıklaması

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın isminin Yerköy’de caddeye verilmesine ilişkin açıklamada bulundu.
24052013chpCHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz açıklamasında “Tepkimizi duyan Sayın Bozdağ’ın, belediyenin almış olduğu, bu insan vicdanını sızlatan vefasızlık örneği isim değişikliğini kabul etmemesi, ilçe halkını memnun etmiştir.
05 Mayıs 2013 Tarihinde Belediye meclisinin almış olduğu karar gereği İlçemizde bulunan Atatürk bulvarının ismi Bekir Bozdağ olarak değiştirilmişti.
İlçe örgütü olarak biz buna tepki gösterdik. Daha önce konu ile ilgili yapmış olduğum açıklamada da Sn. Bozdağ ın hassasiyetine inandığımı olgunluğuna güvendiğimi belirtmiştim.
Sayın başbakan yardımcımız bizi yanıltmamıştır. Bu tepkimizi duyan Sayın başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ belediyenin almış oldugu bu insan vicdanını sızlatan vefasızlık örneği olan isim değişikliğini kabul etmemesi İlçe halkını memnun etmiştir. Şahsım CHP ilçe yönetimi ve ilçe halkı adına başbakan yardımcımıza göstermiş olduğu olgunluktan ve duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederim. Sayın Bozdağ ilçemize ilk gelişinde de ilçe yönetimimle beraber ilçe girişinde karşılayıp bir buket çiçek ile teşekkürümü şahsına sunacağım. Yerköy halkı ve ilçe başkanlıgı olarak önerimiz Atatürk bulvarının ismini eski haline dönüştürülmesidir. Eğer ki teknik olarak mümkün değil ise değiştirilen bölüme Gazi Mustafa Kemal Bulvarı adı verilmesidir. “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bizi Chp Duyan Ilk Kabul Konu

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. ESKİ ÜLKÜÇÜLERİN ÜLKÜCÜYÜM DİYENLERİN VATAN HAİNİ OLDUĞU ATATÜRK İSMİNİ DEGİŞTİRDİĞİ BİR YERDE koministler Atatürkçü OLMASI NE MUTLU NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ

  2. öncelikle şunu belirtmek isterim ülkücünün eskisi yenisi olmaz …vatan haini dediğiniz adamın başta yerköy olmak üzere saymakla bitiremeyeceğim hizmetleri var.peki sizin bu memlekete ne faydanız oldu ?bu zamana kadar vatan için neler yaptınız sanalda birşey yazmak dışında.o adamın vaatan sevgisi ile sizinkini karşılaştırsak kusura bakmayın ama asıl siz vatan haini olursunuz…

  3. kendini bilmez densiz chp ne zaman komünist bir beyanda bulundu. allahtanda utanmıyorsunuz yalan söylerken ve iftira atarken. siz anca öcalanla el sıkışanlara oy verin

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji