YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Şehidin Teyzesi, Yeğenini Unutmadı

Şehidin Teyzesi, Yeğenini Unutmadı

Yerköy Kız Meslek Lisesi kurucu müdürü ve okulun isim sahibi Sedat Nezih Özok`un teyzesi Necla Koç, Şehit Sedat Nezih Özok Kız Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. 
01042013demirNecla Koç, okulda oluşturulan Şehit Sedat köşesi için okul müdürü Yaşar Demir`e teşekkür ederek Şehit Sedat Nezih Özok’un fotoğrafını hediye etti.
Necla Koç, okulun isminin yaşatılması için yaptığı çalışmalardan dolayı ve okulda oluşturulan Şehitler Köşesi için memnuniyetini dile getirdi.
Koç, “Bu örnek davranış tüm şehitlerimize bir vefa duygusunun yansımasıdır. Bu vefa örneği sadece bizim ailemizi değil, bütün şehit yakınlarını memnun edecektir.”dedi.
Yaşar Demir ise Şehit Sedat Nezih Özok’un mahalleden ve ilkokuldan çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, Sedat’ın adını taşıyan ve kendisinin de mezun olduğu lisede görev yapıyor olmasının ayrı bir duygu ve gururunu yaşadığını, buruk bir duygusallıkla da olsa kendisini eski bir dosta vefa borcunu ödemiş gibi hissettiğini” söyledi.
Demir, “Bu davranışımız yalnızca Sedat’a karşı kişisel bir yakınlığın değil, bu vatan için şehit düşmüş tüm şehitlerimize çok şeyler borçlu olduğumuzun bilinci içinde bir şükranın ifadesidir. Babamın bana bir nasihati vardır, ”Öyle bir iş yap ki ölürsen yer beğensin, kalırsan el beğensin” derdi. Şehit Sedat ve diğer şehitlerimiz öyle bir iş yaptılar ki hem yer beğendi hem de el beğendi” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eski Gibi Ki Vatan Vefa

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji