YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-0,50
Şehit aileleri piknikte bir araya geldi

Şehit aileleri piknikte bir araya geldi

08042016sehit
 
Yerköy Kaymakamlığı ve Yerköy Şehit Aileleri Derneği, Şehit ailelerine yönelik piknik düzenledi.
Saray köyü piknik alanında düzenlenen pikniğe, Kaymakam Nevzat Şengök,  Cumhuriyet Savcıları Enver Eroğlu, Bünyamin Sarıtürk, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Müftüsü İbrahim Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nursema Kılıç ve şehit aileleri katıldı.
Kaymakam Şengök,  ilk kez düzenlenen pikniği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi.
Şehit aileleri ve gazilerinin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini söyleyen Şengök konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Kaymakamlık olarak, bu vatan toprağı için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden ve canlarını hiçe sayarak savaşan  şehitlerimizin ailesi ve gazilerimize yönelik piknik programı düzenlemek istedik. İlçemizde ilk kez gerçekleşen bu programı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Bizleri kırmayarak piknik programımıza katılan tüm şehit ailelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah herkesten razı olsun. Şehitlere Allah’tan rahmet, şehitlerin aileleri ile gaziler ve çocuklarına da uzun ömürler diliyorum.”
Piknik sonrası, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, Kaymakam Şengök’e teşekkür plaketi takdim ederken, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin ise şehit ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji