YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Şehit Erhan Ar’ın annesi yılın annesi seçildi

Şehit Erhan Ar’ın annesi yılın annesi seçildi

AK Parti Yerköy Kadın kolları, Hakkâri Çukurca’da şehit olan Uzman Çavuş Erhan Ar’ın annesi Medine Ar’a yılın annesi ödülünü verdi. Duygulu anların yaşandığı törende Kadın Kolları Başkanı Dudu Selim, “İnşallah şehidimiz sizlere şefaatçi olacaktır.” dedi.
13052012arAK Parti Yerköy Kadın kolları, Anneler gününde yılın annesi olarak Hakkâri Çukurca’da şehit olan Uzman Çavuş Erhan Ar’ın annesi Medine Ar’ı yılın annesi seçti.
AK Parti Yerköy Kadın kolları tarafından, Yerköy Belediye Konferans salonunda gerçekleşen programa Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy Kadın kolları başkanı Dudu Selim, AK Parti İlçe teşkilatı kadın kolları üyeleri katıldı.
Açılış konuşması yapan başkan Selim, sözlerine bütün annelerin anneler gününü kutlayarak başladı.
Başkan Selim, bir araya gelmek için böyle günlerin olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine değindi.
Kadın Kolları başkanı Dudu Selim’in konuşması sonrası, Kürsüye davet edilen Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Şu an çok duygusal anlar yaşıyorum. Şehidimiz Erhan Ar’ın Annesi Medine Ar’ı yılın annesi seçtiğiniz için sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Herkesin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.” diye konuştu.
Duygulu anlarlın yaşandığı programda Yılın Annesi seçin olan Uzman Çavuş Erhan Ar’ın annesi Medine Ar’a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji