YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %-0,36
  • BIST
    %0,68
Şehit Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’nde, yola döşenen patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında patlaması ve ardından çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki İbrahim Yıldız, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı
24082012sehit25 Yaşındaki Şehit Uzman Çavuş İbrahim Yıldız’ın cenaze törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Garnizon Komutanı Albay Recep Yalçınkaya’nın yanı sıra askeri erkan ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Şehit Uzman Çavuş Yıldız’ın cenazesi, Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın’ın öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Yerköy Şehitliği’nde toprağa verildi.
Tekbirler eşliğinde uğurlanan Yıldız’ın naaşı törenin ardından, Yerköy Şehitliği’nde toprağa verildi. Cenaze namazı için Yerköy İstasyon meydanına gelen vatandaşlar “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” ve “Şehidim hakkını helal et bize” sloganları attı.
DSC 0144

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. G…..r ne istediniz şu çoçuktan Allah belanızı versin. inşllh karlığı çıkar. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji