YouTube

  • DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %-1,25
Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Yerköy Şehit Aileleri Derneği, Şehitler Haftası münasebeti ile Cuma Namazı öncesi Yerköy Molla Hüsrev Camiinde mevlit okuttu
19042013mevlitYerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, 14–20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle Yerköy Molla Hüsrev Camiinde Cuma Namazı öncesi mevlit okutulduğunu ifade etti.
Din, namus, şeref ve bağımsızlık gibi kutsal değerlerin yaşatılması için mukaddes vatanları için canlarını feda eden şehitler için Mevlit okutmaktan onur duyduklarını ifade eden Kepir, “Mukaddes vatan toprağı için, canlarını seve seve veren, vatanımızı, istiklalimizin, sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize borcumuz asla tükenmez.
Şehitlik Mertebesi, Hz. Muhammed Mustafa Efendimizden sonra gelen en yüce mertebe olarak bilinmektedir. Bizim milletimizde vatan ve milleti için canını vermek bu mertebeye ulaşmak, şereflerin en büyüğü en yücesidir.
Bu duygu ve düşünce ile Aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Güvenliğimizi emanet ettiğimiz ve bizler için hayatlarını hiçe sayan  şehitlerimizin ruhları şad olsun. “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ahmet Eden Feda Molla Onur

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji