YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,21
  • ALTIN
    %1,18
  • BIST
    %0,27
Şehitliğe yeni çehre

Şehitliğe yeni çehre

Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını gözlerini kırpmadan veren kahramanların ebedi istirahatgahı olan Yerköy Şehitliği, şehit ailelerinin girişimi ile farklı bir çehreye kavuşuyor. 
29122011sehitlikYerköy Şehit Aileleri Derneği tarafından yapılan çalışmalarla İlçemizdeki Şehitliğin çehresi değişiyor, yapılan çalışmalar sırasında şehitlik içerisinin yazın toz ve topraktan kışın ise çamurdan kurtarılması için şehitlik zemininin tamamı parke ve bordür döşeniyor.
Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir ve Rasim Tez, şehitliğin çehresini değiştirecek, yazın tozdan, topraktan, kışın çamurdan kurtaracak bir düzenleme yaptıklarını söyledi.
Kepir ve Tez; “Bu Vatan için canlarını veren Aziz Şehitlerimiz için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğini belirterek, bir nebze olsun şehitlerimizin mekânı olan, Yerköy şehitliğinin imkânlar ölçüsünde çevre düzenini yapıyoruz. Zemine kilitli parke döşüyoruz. Eski ve çürümüş ağaçlar kesiliyor, yerine yenileri dikilerek, bayrak ve direkleri olmayan şehit mezarlarına yenilerini yaptırıyoruz” dedi.
Şehitliği düzenleme çalışmalarının tamamlandığında örnek bir görüntüye kavuşacağını ifade eden Kepir ve Tez; “Bu çalışmalar sırasında kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Yerköy esnaflarından Mustafa Mandıracı, Erol Atik, Ertuğrul Coşar ve Bülent Durmaz’a teşekkür ediyorum. İlçemizdeki 5 bankadan talep ettiğimiz, Yerköy Ziraat ve Vakıflar Bankası Müdürlükleri’nin temin ettiği banklar içinde banka müdürlerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da çalışmalarımızı aktif olarak sürdüreceğiz.
Bu güne kadar sürdürdüğümüz teröre lanet ve şehide saygı mitinginde bizleri yalnız bırakmayan tüm duyarlı Yerköylülere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ahmet Banka Bir Eden Veren Yeni

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji