YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
Sekili'de Karpuz Festivali

Sekili'de Karpuz Festivali

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, daha sonra Sekili Beldesi’nde yapılan Karpuz Festivali’ne katıldı
19082012karpuzSekeli Civarı Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Sekili Belediyesi’nin düzenlediği festivalde konuşan Bozdağ, üretimin olduğu yerde tanıtımın da önemli olduğunu söyledi. Bozdağ, ”Pazarın oluşması, oluşmuş pazarda payın artması için  tanıtıma ihtiyaç var. Sekili’de yetişen karpuz ve kavunun tadı Türkiye’nin başka yerlerinde yetişen kavun ve karpuzdan daha iyi olduğunu söylüyorum.  Bu memleketin her yerini gezebilen ve oradaki oradaki tarlaları da gören biri olarak Sekili’de ki kavun ve karpuzun lezzetinin farkındayım” dedi.
Festivalin daha iyi olması için tavsiyelerde bulunan Bozdağ, ”İnşallah festivalde kavun ve karpuzların daha çok olduğu bir görselliğe önem verilir. Araçların üzerinde karpuzlar mı olur. Festivalin olduğu görüntüden belli olması lazım. ikram da yapmak lazım.  Bu festivale dışarıdan gelenler çok burada ikramı da ihmal etmeyelim. İl Tarım Müdürlüğü ve Kaymakamlar’ın ve belediyemizin katkıları var. Bunlar ortak akılla bu işi daha iyi bir noktaya taşırlarsa bundan herkes daha da istifade eder ve memnun olur” diye konuştu.
Bozdağ, konuşmasının ardından en büyük karpuzu yetiştiren üreticilere çeşitli hediyeler verdi.
Festivale, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Sekili Belediye Başkanı Halil Bacanak, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz, Yerköy Belediye Başkan Yardımcısı Ali Haleplioğlu ve vatandaşlar katıldı.
DSC 3739

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji