YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okuluna “Beyaz Bayrak ”

Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okuluna “Beyaz Bayrak ”

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği protokolü ile ortaklaşa yürütülen “Beyaz Bayrak Projesi” kapsamında “Beyaz Bayrak” alan Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okulu Müdürüne, İlçe Kaymakamı Bayram Gale teşekkür etti.
05042012bayrakİlçemiz Kaymakamı Bayram Gale, Beyaz Bayrak alan Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okulu Zafer Tan’ı makamında kabul etti.
İlçemiz Kaymakamı Bayram Gale, temizlik ve hijyenin toplumlar için önemli olduğunu ve gelişmişliğin bir belirtisi olduğunu söyledi.
İlçemizde bir belde okulu tarafından alınan Beyaz Bayrak için Okul Müdürü Zafer Tan’ı tebrik eden Gale, Bütün okulların örnek olmasını gerektiğini ifade etti.
Gale, “Beyaz Bayrak alabilmek için temizlik ve hijyen konularında 96 kriterden oluşan bir incelemeye tabi tutulmaktadır.
Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği protokolü ile ortaklaşa yürütülen “Beyaz Bayrak” projesinde, Emeği geçen Öğretmen, Öğrenci ve Hizmetli Personele teşekkür ediyorum” dedi.
Gale, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okulu’nu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji