YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %-1,02
Şentürk'ten Yerköy'e ziyaret

Şentürk'ten Yerköy'e ziyaret

Yozgat Valisi Necati Şentürk bir dizi incelemeler için Yerköy İlçemizde 20 yıldır faaliyet gösteren Kahraman Çelik Makas fabrikasını ziyaret etti.
28022012valiYozgat Valisi Necati Şentürk, Yerköy İlçemize gelerek bir kısım incelemelerde bulundu.
Şentürk, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale ve daire amirlerinden brifing aldıktan sonra Yerköy İlçemizde 20 yılı aşkındır faaliyet gösteren ve Yerköy’ün Türkiye’ye açılan Kapısı’da olarak bilinen Kahraman Çelik Makas AŞ ve yöneticileri ile bir araya geldi.
Gerçekleşen ziyarette fabrika sahasını gezen Şentürk, Kahraman Çelik Makas Genel Müdürü Adem Sayan’ın yaptığı tanıtım ile fabrikayı gezdi.
Kahraman Çelik Makas Genel Müdürü Adem Sayan, Genel Müdür Yardımcıları Hamza Sayan ve Kahraman Sayan’dan fabrika hakkında çeşitli bilgi alan Vali Şentürk, Fabrikada bulunan işçilerle de sohbet etti.
Vali Necati Şentürk, Kahraman Çelik Makas Ltd. Şti.’ne ait zirai aletler üretim fabrikasını ziyaretinde çelik makas üretimi yapan ve bünyesinde çalışan istihdam eden ve üreteme katkı sağlayan herkesin yanında olduğunu belirterek, fabrika yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.
Şentürk, Kahraman Çelik Makas AŞ’de öğlen yemeği yedikten sonra Yerköy ilçemizde yapımı halen devam etmekte olan, 24 Derslik Ticaret Meslek Lisesini ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji