YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %0,68
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,50
Sertifikalar sahiplerine teslim edildi

Sertifikalar sahiplerine teslim edildi

Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) açılan “Düz Dikiş ve Makine Eğitimi” kursları sona erdi
04102012ahiÇiçekdağı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan  “Düz Dikiş ve Makine Eğitimi” kursunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.
Çiçekdağı Ahi Tekstil Toplantı salonunda gerçekleşen sertifika dağıtım törenine, Kırşehir İş-Kur İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı Halk Eğitim Müdürü Çelebi Varış, Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı, AK Parti Çiçekdağı Teşkilat Başkanı Levent Yıldızbey ve Ahi Tekstil İşlemesi Sahibi Hasan Doğan’ın katılımları ile gerçekleşti.
Gerçekleşen sertifika dağıtım töreninde, Kırşehir İş-Kur İl Müdürü Ömer Faruk Akyol “Kırşehir İş-Kur İl Müdürlüğü olarak özellikle istihdam garantili kurslar düzenliyoruz. İstihdam garantili kursların yanında da iş garantili olmayan kurslar da açarak, işsiz vatandaşların meslek edinmelerini sağlanıyor.
Bu çerçevede Çiçekdağı Halk Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur İl müdürlüğümüzün ortaklaşan düzenlemiş olduğu “Düz Dikiş ve Makine Eğitimi” kursları düzenlenmiştir. “Düz Dikiş ve Makine Eğitimi” kursunda 324 saat kurs gören 25 kursiyerimiz kurslarını başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanmışlardır.” dedi.
Kırşehir İş-Kur İl Müdürü Ömer Faruk Akyol’un konuşması sonrasında, “Düz Dikiş ve Makine Eğitimi” kursu sonunda sertifika alma hakkını kazanan kursiyerlere Kırşehir İş-Kur İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı Halk Eğitim Müdürü Çelebi Varış, Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı ve Ahi Tekstil İşlemesi Sahibi Hasan Doğan tarafından sertifikaları takdim edildi.
DSC 0127 DSC 0129 DSC 0133DSC 0137 DSC 0142

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji