YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %0,26
  • BIST
    %0,80
Servis şoförleri bilgilendirildi

Servis şoförleri bilgilendirildi

Çiçekdağı ilçesinde, taşıma merkezi okul müdürleri ve araç şoförleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.
02122013tasima2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında taşıma yapan Araç şoförlerine yönelik toplantı düzenlendi.
İlçe Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan’ın başkanlığında taşıma ile ilgili sıkıntılar ve sorunların ele alındığı toplantı yapıldı.
Toplantıya İlçe Jandarma Trafik Personeli J.Kd. Baş. Çvş. Ali Altunbezer, Uz. J. Kd. Çvş    Sezer Yıldırım ve İlçe Emniyet Trafik şubede görevli polis memuru Ümit Yavuz, S.S. Çiçekdağı Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Yaşar Arslan ve taşıma yapan şoförler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan servis şoförlerinin imzaladığı teknik şartnamedeki uymaları gereken hususlar tebliğ edildiğini söyledi.
Taşıma konusunda gelen şikâyetleri değerlendirdiklerini söyleyen Arslan, servislere yönelik denetimlerin artıracağını, şoförlerin taşıma şartnamesine, trafik kurallarına mutlaka uymaları gerektiğinin altını çizdi.
Arslan şoförlere öğrencilerin okula bırakıp, okuldan alınması, Taşıma ile gelen öğrencilerin okula teslimi yapılırken mutlaka görevli öğretmene teslim tutanağının imzatılması gerektiğini,
taşıma merkezi okul müdürlerinin de taşıma yapan şoförlere öğrencilerin sabah okula geliş ve gidişlerinde titizlikle uymalarını saat: 08:00 – 08:15 arasında öğrencilerin okula getirilmesini istediler.
Arslan, araçlarda mutlaka öğrenci oturma planı bulundurulması zorunlu olduğu ve her araç şoförü 1 yedek şoför ismini de noterden onaylatarak dosyasına konmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğe teslim edilmesini, ayrıca her araçta mutlaka ilk yardım çantasının bulundurulmasının gerektiğini ve yangın söndürme tüplerinin bakımlı ve dolu olmasının şart olduğunun altını çizdi.
İlçe jandarma Trafikte görevli Ali Altunbezer ise araçların bulundurması gereken araç ve gereçlerin mutlaka bulundurmaları ve eksik olanların giderilmesini söyledi.
Altunbezer, araçların 6 ayda bir kontrolünün yapılarak bir raporun düzenleneceğinin altını çizdi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
bilgilendirildi servis

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji