YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %1,22
  • BIST
    %-0,06
“Sivas” filmi ödüle doymuyor

“Sivas” filmi ödüle doymuyor

Çekimlerinin büyük bölümü Yerköy’de yapılan Sivas Filmi ödüle doymuyor. 47. Siyad Ödül töreninde Sivas filmi bir ödül daha aldı.
16032015sivas47. SİYAD Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu. Hemşerimiz Kaan Müjdeci’nin Yapımcılığını üstlendiği Sivas Filmi, en iyi film ödülü aldı. Ey iyi erkek oyuncu performansında Yozgatlı çocuk oyunca Doğan İzci de ödül alan isimler arasında yer aldı.
Ödül töreni Sinema Yazarları Derneği Başkanı Melis Behlil’in açılış konuşmasıyla başladı. Melis Behlil konuşmasında Berkin Elvan’ı da andı. Konuşma sırasında ‘Berkin Elvan onurumuzdur’ sloganları atıldı.
Festival yöneticisi ve sinemacı İrfan Demirkol emek ödülü aldı. En İyi Belgesel ödülünü Tepecik Hayal Okulu, Güliz Sağlam aldı.
Sinema Yazarları Derneği üyelerinin ilk tur oylaması sonucu 2014 yılında vizyona çıkan filmler arasından dokuzu çeşitli dallarda adaylıklar kazanmıştı. Bu yıl “Kış Uykusu” 10 dalda 13 adaylık elde ederken, bu filmi 7 dalda elde ettiği 8 adaylıkla “Kusursuzlar” takip etti.
“İtirazım Var”, “Köksüz” ve “Sivas” ise 7 dalda aday oldu. “Unutursam Fısılda” 4 dalda 5 adaylık elde ederken; “Ben O Değilim” 4 dalda 4 adaylık kazandı. “Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku” ve “Pek Yakında” ise 2’şer adaylık elde etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji