YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,35
  • BIST
    %-0,65
Tayini Çıkan Öğretmenlere Veda Yemeği Verildi

Tayini Çıkan Öğretmenlere Veda Yemeği Verildi

Yerköy Namık Kemal İlköğretim Okulu personeli, kurum türünün değişmesi nedeni ile farklı okulla atamaları gerçekleşen ve okullarında yeni göreve başlayan öğretmenlere veda ve kaynaşma yemeği düzenledi
27112012yemekYerköy Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Mahir,”Okumuz bünyesinde bulunan öğretmenlerimizden birçoğunun, Yerköy’de faaliyet gösteren ilkokuluna atamalarının gerçekleşmesi ile birlikte gerek idari kadromuz olsun gerekse öğretmenlerimiz olsun, ataması gerçekleşen sınıf öğretmenlerine veda yemeği, okulumuza ataları gerçekleşen öğretmenlerimize de hoş geldiniz yemeği düzenledik” dedi.
2012–2013 eğitim-öğretim yılında Namık Kemal İlköğretim okulundan hizmet veren öğretmeninin farklı İlkokullara geçtiğini ifade eden Mahir, hem arkadaşlarla vedalaşmak hem de onlara yeni okullarında başarılar dilemek için böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirtti.
Veda yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Mahir,  “Sınıf öğretmeni arkadaşlarımızın kurumumuzda görev yaptığı süre içerisinde göstermiş oldukları fedakârlık, başarı ve samimiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Yeni okullarında da aynı şekilde başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Biz arkadaşlarla sadece resmi olarak ayrıldık. Yoksa kendilerine hem okulumuzun hem gönlümüzün kapısı her zaman ardına kadar açıktır.”dedi.
Yemek sonrası sınıf öğretmenlerine teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrası veda eden öğretmenler ve göreve yani başlayan öğretmenler gönüllerince eğlendiler.
Yozgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen veda yemeğine Yerköy İlçe Kaymakam Vekili Mustafa Türkcan, Çiçekdağı Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Çalışkan, Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz, Namık Kemal İlköğretim okulu idareci ve personeli eşleriyle birlikte katıldı.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji