YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %0,37
  • BIST
    %-0,05
Tercih bürosunda, 3 yüz 50 tercih yapıldı

Tercih bürosunda, 3 yüz 50 tercih yapıldı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, YGS ve LYS sonrasında öğrencilerin üniversite yerleştirme tercihleri için oluşturulan tercih bürosunda 3 yüz 50 öğrencinin tercihlerine yardım edildiğini ifade etti.
19072013tercih8–18 Temmuz 2013 tarihleri arasında üniversite için tercihlerin yapıldığını ifade eden Yavuz, tercih döneminin başlamasıyla birlikte Yerköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmenleri Sabriye Sarıca ve Mustafa Yılmaz tarafından öğrencilere rehberlik yapıldığını belirtti.
Yavuz, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonuyla öğrencilere ücretsiz olarak rehberlik desteği sağlandı. Amacımız, öğrencilerimiz aldıkları puanlar doğrultusunda en doğru seçimi yapmaları hedefliyorduk ve bunu da başardığımıza inanıyorum.
Öğrencilerimiz, rehber öğretmenler eşliğinde girebilecekleri okullar ve bölümler konusunda bilgiler alırken bunların yanı sıra, tercih danışmanlık hizmetinin verildiği uygulamayla daha sağlıklı bir biçimde tercih yaptırıldı. Umuyoruz ki öğrencilerimizin bilinçli tercihlerle geleceklerine yön vermelerine destek olunmuştur.”dedi.
Yerköy öğretmen evinde oluşturulan tercih bürosunun her yıl düzenli olarak yapılacağını ifade eden Yavuz, Yozgat merkez ve Kırşehir’den de Yerköy’e tercihe gelen öğrencinin bulunduğunun altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji