YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %1,14
  • BIST
    %-0,06
Termal Turizm İçin Çalışmalar Başlatıldı

Termal Turizm İçin Çalışmalar Başlatıldı

Termal Turizm Merkezi olarak belirlenen İlçemiz hudutları içerisinde kalan Kamuya ait taşınmaz malların tespit edilecek.    
24012012termalYerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bakanlar Kurulu Kararı ile Termal Turizm Merkezi olarak belirlenen Yerköy ilçemiz hudutları içerisinde kalan Kamuya ait taşınmaz malların tespiti için çalışmaların başlatıldığını belirti.
Kaymakam Bayram Gale başkanlığında, Yerköy Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özer, Yerköy Malmüdürü Adil Ünsal, Yerköy Özel İdare Müdürü Veysel Koçcak ve Kadostro Teknisyeni Ali Osman Basşoğlu‘ndan bir komisyon oluşturuldu.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, “26568 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2007/12286 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Termal Turizm Merkezi olarak belirlenen İlçemiz hudutları içerisinde kalan Kamuya ait taşınmaz malların tespit edilerek 2634 Sayılı Turizmi Teşvik Kanunu çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca yatırımcılara tahsisinin sağlanması için bu alanlardaki mevcut parsellerin fiziki durumlarını belirlemek, kadostral haritalarını çıkarmak, sıcak su analizlerini yaptırmak ve debisini belirlemek, gerektiğinde broşür bastırıp reklama yönelik çalışmaların yapılacak” dedi.
Çalışmalara başlatıldığını ifade eden Kaymakam Bayram Gale, İlçemizde termal potansiyelinin yüksek seviyede olduğunu, bu çalışmaların İlçemizin Termal Turizmi açısından bir milat olduğunu işaret ederek, yapılacak olan bu alt yapı ve etüt çalışmalarından sonra yatırımcılara açılarak, Yerköy’ümüzde Termal Turizminin canlanacağını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji