YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %0,83
Teşekkürler

Teşekkürler

Yerköy Gazetemiz 32’inci yıl dönümü nedeniyle, gazetemizi ziyaret edenleri ve tebrikleriyle yıl dönümümüzü kutlayanlara teşekkür ediyoruz.
14012014tesekkurGazetemiz 10 Ocak günü, yayım hayatında 32’inci yılına girdi. Gazetemizi yıl dönümü nedeniyle ziyaret edenler ayrıca tebrik dileklerini ileterek kutlayanlar oldu.
Gazetemizi ziyaret eden ve kutlayan AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer’e, Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir’e, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’a, Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir’e, Yerköy Bakkallar Sebzeciler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Yusuf Kılıçarslan’a, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak’a, Adalet Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Oğuz Duygu’ya, Nurdoğdu Orta Okulu Öğretmen ve Öğrencilerine, gazetemizin 32’inci yılını kutladığımız bugünlerde gazetemizi telefonla arayarak, bizzat gelerek, faks ve E-mail yoluyla bizlere ulaşarak Yerköy Gazetesi’nin 32. yılını kutlayan ve iyi dileklerini sunan tüm okuyucularımıza, resmi kurum amir ve memurlarına, Yozgat ve ilçelerinde yayınlanan gazetelere ve tüm dostlarımıza, ayrıca kuruluş yıldönümümüzü çiçek göndererek kutlayanlara çok teşekkür ederiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. 1989/1992 yillarinda Yerköy hakimliği yaptim ben sizleri unutmadim umarim sizler de beni unutmamişsınızdır.Nice yıllara ulaşmanız dileklerimle

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji