YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Türk Eğitim Sen, Yerköy'de Yetkili Sendika Oldu

Türk Eğitim Sen, Yerköy'de Yetkili Sendika Oldu

Türk Eğitim Sen Temsilcisi Hasan Buğra Karaca, Yozgat’ın Yerköy İlçesinde üye sayısını 267’e çıkartarak yetkili sendika olduklarını belirtti.
28052013sendikaHer yıl, Mayıs ayında Türkiye genelinde yetkili sendika çalışmaları yapıldığını ifade eden Türk Eğitim Sen Temsilcisi Hasan Buğra Karaca “İlçe merkezinde bulunan sendika temsilcileri arasında, üyelerin sayısı dikkate alınarak, ilçede yetkili olacak sendika belirlendi.”dedi.
Karaca,” Mayıs ayı itibariyle Türkiye genelinde yetkili sendikayı belirlemek ve bu yolla toplu sözleşme görevini yürütmek amacıyla üye sayımları yapılmış, yapılan sayımda Yerköy’de Türk Eğitim Sen diğer tüm sendikaların toplamından daha fazla bir üye sayısıyla, Yetkili Sendika olmuştur. Yozgat ili değerlendirildiğinde ise yine Türk Eğitim Sen,2 bin 690 üyeylede Yetkili Sendika olmaya hak kazanmıştır.
Yerköy’de ve Yozgat’ta bu başarının elde edilmesinde emeği olan tüm okul temsilcilerimize, ikbal tacirliği ve ulufe dağıtıcılığı yapanlara itibar etmeyerek, tehdit ve şantaja prim vermeden, hile ve kandırmaya, yalan yanlış vaatlere,gerçek olmayan sözlere taviz vermeden onurlu bir duruş sergileyen, Gerçek Sendikacılığın Yanında Duran çok kıymetli Türk Eğitim Sen üyelerine teşekkür ediyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji