YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,08
  • ALTIN
    %1,33
  • BIST
    %-0,06
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeni ile Yerköy ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri şehitlik ziyaretinde bulunuldu.
090420141691Yerköy Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Yerköy İlçe Emniyet Amiri Erol Çetinkaya, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, MHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt, emniyet müdürlüğü personeli ve şehit aileleri şehitliği ziyaret ederek dua ettiler.
Emniyet müdürü Tepe, emniyet teşkilatının 169. Yılı dönümü kutlamaları çerçevesinde Yerköy Şehitliğini ziyaret ettiklerini söyledi.
Türk Polis Teşkilatının 7 gün, 24 saat halkın huzur ve güveni için görev yaptığını belirten Tepe, “Teşkilatımızın 169. yılı ve Polis Haftası kutlama etkinliklerimiz çerçevesinde ilk olarak şehit polis ailelerini daha sonra polis gazilerimize yönelik ziyaretler gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra emniyet müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte şehitliğimizi ziyaret ettik. 10 Nisan Perşembe günü ise resmi törenlerimiz yapılacaktır. Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını kutlar, şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş olan emniyet teşkilatı mensuplarına Allah’tan rahmet ve emekli olmuş değerli teşkilat mensuplarımıza sevdikleri ile birlikte uzun ömürler dilerim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji