YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
Turnuva 3'üncülerine krampon hediye edildi

Turnuva 3'üncülerine krampon hediye edildi

Yozgat’ta düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında 3’üncü olan Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi futbol takımına krampon hediye edildi.
06122012takimYozgat’ta liselere arasında düzenlenen futbol müsabakasında, 3’üncü olan Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne Yerköy Esnaflarından destek.
Yozgat, merkezde düzenlenen ve il ve ilçelerde faaliyet gösteren liseler arasında düzenlenen futbol müsabakasında 3. olan Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi spor takımına Yerköy İlçe Kaymakam Vekili Mustafa Türkcan, Yerköylü hayırsever iş adamları tarafından hediye edilen kramponları takdim etti.
Futbolcuları makamında kabul eden Türkcan,”2012–2013 yılı öğretim başında Türkiye Şampiyonası için Yozgat’ı temsil edecek olan futbol takımının seçmeleri 10 gün önce başlamıştı. 23 Futbol takımının oynadığı karşılaşmada, Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Futbol Takımımız Yozgat 3’üncüsü olmuştur.
Bu anlamda, Yerköylü hayırsever iş adamları tarafından alınan kramponlar, Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerimize takdim etmek için burada bulunmaktayız.
Bizde Yerköy kaymakamlığı olarak, futbolcularımıza göstermiş oldukları üstü çaba ve gayretlerden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji