YouTube

  • DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-1,25
Unutmadık, Unutmayacağız

Unutmadık, Unutmayacağız

Yerköy yerel gazeteciliğinin, 35 yıllık temsilcisi olan Gazeteci-Şair-Foto Sinan Demirok 4 Şubat 2006 tarihinde saat 08:00 sıralarında yaşadığı Yerköy Karaşar mahallesin deki evinde, kalp krizi sonucu bizlere veda etmişti, bizlere veda etmesinin arasından beş yıl geçti.
04022010sinandemirokSinan Demirok Anadolu Basınının içinde yetişen en, olgun ve seçkin insandı mesleğini severek ve karşılık beklemeden yapan, son derece tarafsız bir gazeteci olan Demirok yazdığı haber ve köşe yazılarıyla son derece etkili ve iğneleyici bir yeteneğe sahip bir kişiydi.
Ne mutlu’ki Sinan Demirok arkasında kendisi gibi onlarca insan bıraktı, ilkeli ve dürüst gazetecilik anlayışında sadece Yerköy’de değil Yozgat Bölgesinde de bir ekol’dü.
51 yıllık yaşamın 35 yılını gazeteciliğe adayan ve harcayan bir insana çok şeyler borçluyuz yaşama ansızın veda etmesi tüm sevdikleri gibi bizleri de derinden üzdü.
Yerköy Sevgi, Dostluk, Kardeşlik dolu bir insanını ölümünün ardından 5 yıl su gibi geldi geçti ama hala aklımızda ve kalbimizde.
İnsanları ve Memleketini seven hoşgörülü davranan mizah yeteneği sonsuz olan sağlam karakterli bir insan olan Sinan Demirok elindeki kalemini menfaat ve çıkar için kullanmamış ender insanlarımızdandı.
Sinan Demirok, seni hiç unutmadık ve ilkelerini anılarını her zaman yaşatacağız.
         Yerköy Gazetesi olarak Sinan Demirok’u  unutmadığımızı ve hiçbir zaman, ona olan vefa borcumuzu her zaman dile getireceğiz.
“ Mekanının Cennet olsun  “
            HANİ YA ?
Nerede hani ya tüm güzellikler!..
Aranmak, acınmak, gezmek faydasız
Kaybedilmiş çoktan hep özellikler
Çırpınmak, hıçkırmak, bezmek faydasız
    ***
Kilitlenmiş nice şakıyan diller
Umutsuzluk dolmuş kıvrılan yollar
Sinan’ın halini ne bilsin eller
Kaleme sarılıp yazmak faydasız
                                      Sinan DEMİROK

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Yüreğimizde her zaman yaşayacaksın. sevgili baba.mekanın cennet olsun…gurbetteki oğlun..ruhun şad olsun..

    • Babamı unutmayıp hatırlarına kazıyan vefalı dostları…Başta Yerköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sn.Yakup KAYHAN Bey, Sayfa Editörü Ferhat KAYHAN Bey ve Tüm gazete çalışanlarına Teşekkürü Bir borç Bilirim. Tahir DEMİROK/SİVAS

  2. YOKLUGUNA ALISAMADIGIM CANIM ABIMI UNUTMADIGINIZ ICIN SIZE VE TUM YERKOY HALKINA TESEKKUR EDERIM.ONU TANIYAN HERKESTEN CANIM ABIM ICIN DUA ETMELERINI ISTERIM.
    M GAYRETLI Gemlık

  3. Sen gittin gideli Yerköy’de, Emir’in Çay Ocağında bir eksiklik var. Yürekleri burkan bir eksiklik.

    • BAŞTA YERKÖY GAZETESİ OLMAK ÜZERE DAYIM SİNAN DEMİROK’A OLAN DERİN SEVGİLERİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.HİTAPLAR VE DİLE GETİRİLENLER DAYIM İÇİN VE BİZ YEĞENLERİ HATTA TÜM SEVENLERİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.SİNAN DEMİROK GERÇEKTEN BU ÖVGÜLERE FAZLSIYLA LAYIK BİR İNSANDI.O HEP İNSANLARI DÜŞÜNÜRDÜ,DOSTLARININ KÖTÜ OLMASINI İSTEMEZDİ.ELİNİN UZANDIĞI,GÜCÜNÜN YETTİĞİ KADAR HER İNSANA YARDIM ETMEYİ İLKE EDİNMİŞTİ.BEN GAZİANTEPTE KALIYORUM,BANA DAYINI KAYBETTİK DİYE TELEFON GELDİĞİNDE TELEFON YERE DÜŞTÜ.O KADAR NEŞE DOLUYDUKİ ÖLÜM ONA HİÇ GELMEYECEK GİBİYDİ.BİZİM AKLIMIZIN UCUNDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ.AMA TAKDİRİ İLAHİ MAALESEF ÖLÜM HAK VE GERÇEK,HEMEN ATLADIM OTOBÜSLE YOZGATA GELDİM,ORDAN YERKÖY’E TABİ 9,BUCUK SAAT SÜRDÜ YOLCULUK.YETİŞEMEDİM O SEVECEN YÜZÜNÜ DAHA HİÇ GÖREMEDİM.DEFNETMİŞLERDİ ONU,ONUN İÇİN BEN ÖLDÜĞÜNE HALA İNANAMIYORUM GÖRMEDİM YA DEFNEDİLİRKEN ONDAN OLSA GEREK.BU MÜBAREK GECEDE RABBİM SENİ AHİRETTE KORUSUN GANİ GANİ RAHMET ETSİN İNŞALLAH.HEP KALBİMİZDESİN UNUTULMAYACAKSIN.ÇÜNKÜ SEN UNUTULACAK İNSAN DEĞİLSİN.HERKESE SELAM VE DUA İLE.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN…….SAYGİLAR FEHMİ ATİK……

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji