YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Vakıfbank’tan en avantajlı kredi imkanları

Vakıfbank’tan en avantajlı kredi imkanları

Müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran ve pazarlama anlayışını bu çerçevede oluşturan Vakıfbank Yerköy Şubesi, konut kredilerindeki faiz indirimi ve sabit komisyon uygulaması ile ihtiyaç sahibi müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
07012010vakifVakıfbank Yerköy Şubesi, müşteri beklentilerini ön planda tutan hizmet anlayışı doğrultusunda uygulamaya koyduğu konut finansmanındaki yeni hizmeti Sarı Panjur la, aklınızda hangi ev varsa sahip olma fırsatını sunuyor
Vakıfbank Yerköy Şubesi, içinde bulunduğu seçkin konut projelerinde de aynı oranları uygulayarak projelere olan desteğini en iyi ve hızlı şekilde vermeye devam ediyor.
Vakıfbank Yerköy Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, banka, memur, işçi, özel sektör bordrolu çalışanları, öğretim elemanları, serbest meslek sahipleri, tüm emekliler ile küçük esnaf ve sanatkarlara da ihtiyaçları için ve kendi adlarına kredi çekme olanağı tanıyor.
 “Konut değerinin yüzde 85’e varan kredi avantajlarından yararlanabilmek için herhangi bir Vakıfbank şubesine başvurulabilecek ve ödeme bir gün içinde gerçekleşebilecek.” olduğunu ifade eden Vakıfbank Yerköy Şubesi yetkilileri, 2011 yılında Türk bankacılık sektörünün bireysel krediler alanında, bireysel krediler içinde de en fazla konut kredisinde büyüme göstereceğini söylediler.
Gelecek yıl sektör olarak banka bireysel kredilerindeki büyüme tahmini yüzde 22. Bu yılın ilk 9 ayı itibarıyla Vakıfbank’ın verdiği konut kredilerinin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 37 oranında artış gösterdiğini belirten yetkililer, “Vakıfbank olarak 2011 yılında bireysel kredilerdeki büyüme beklentimiz yüzde 30. Konut kredilerinde de bankamızın bu yıl olduğu gibi gelecek yıl da yüzde 37 büyümesini bekliyoruz.” dediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bir Eden Gibi Ilk Kendi Varan Yeni

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji