YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Varış, “Kurslarımız aralıksız devam ediliyor.” dedi

Varış, “Kurslarımız aralıksız devam ediliyor.” dedi

Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezince düzenlenen dikiş-nakış kursunu, Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü ve Halk Eğitim Müdürü ziyaret etti
15112012kursÇiçekdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çelebi Varış, Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğünce açılan, dikiş-nakış kursuna bayanların yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.
Çiçekdağı HEM’de gerçekleşen dikiş-nakış kursunu yerinde inceleyen Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan ve Çiçekdağı HEM Müdürü Çelebi Varış, kursa katılan bayanların hem el becerisi kazandırmak, hem de evlerine ekonomik olarak gelir sağlamak üzere başlatılan dikiş-nakış kursuna büyük ilgi gösterdiklerini belirti.
Varış, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz tarafından açılan, Dikiş-Nakış Kursuna Çiçekdağılı bayanlar yoğun ilgisini göstermişlerdir. Halk Eğitim Merkezimiz binasında eğitim alan kursiyerlerimiz hem el becerisi kazandırmak hem de evlerine ekonomik olarak gelir sağlamaları hedefleniyor.
Bu anlamda, açmış olduğumuz dikiş-nakış kursunu tamamlayan kursiyerlerimiz, kurs bitiminde hem sertifikalı kurs görmüş olacaklar, hemde evlerinde ekonomik bir katlı sağlayacaklardır.
Bunların yanı sıra merkezimizde ilerleyen günlerde, Süt ve Süt Ürünleri kursunun açılması planlanmaktadır.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji