YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Vefat eden üyeye 15 bin TL Yardım

Vefat eden üyeye 15 bin TL Yardım

Yozgat Eğitim Bir-Sen Üyesi Mehmet Bozkurt’un trafik kazasında vefat etmesi üzerine, acılı ailesine 15 bin lira kaza sigortası tutarı ödendi
02082012senTrafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eğitim-Bir-Sen üyesi Mehmet Bozkurt’un ailesine SBN Sigorta ile yapılan protokol gereği 15 bin TL tutarındaki sigorta çeki takdim edildi.
Eğitim Bir-Sen, Şekerbank ve SBN sigorta ile yaptığı protokol uyarınca, sigorta şirketi tarafından merhumun ailesine verilmek üzere 15 bin TL tutarındaki nakdi yardıma, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Abdullah Neşeli, Yerköy Eski Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Eğitim Bir-Sen Yerköy İlçe Temsilcisi Aydın Bora ve beraberindeki heyet tarafından verildi.
Gerçekleşen ziyarette, Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Abdullah Neşeli, Dünya hayatının bir imtihan yeri olduğunu ve bu imtihan içerisinde ölümün de yer aldığını, Kur’an- Kerim de buyrulduğu gibi her nefsin ölümü tadacağını ifade eden Neşeli, “Nasıl doğarken bize sorulmamışsa, ölürken de bize sorulmadan ruhumuzun kaybederiz.”dedi.
Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Abdullah Neşeli, “Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapmakta iken elim bir trafik kazası sonucunda aramızdan ayrılan, sendikamızın kadim üyesi Mehmet Bozkurt’u her zaman rahmetle yad edeceğiz.
Sendikalı olmak sadece iyi günde değil, kötü günde de üyesiyle bir olmak; pazara değil, mezara kadar birlikte hareket etmek,  üyesinin ve ailesinin acısını paylaşmaktır.
Biliyoruz ki nasıl sevgi paylaşıldıkça artarsa, acı da paylaşıldıkça azalır. Bu bakımdan değerli dostumuz ilahi takdir gereği aramızdan ayrıldı ancak eşi ve çocukları için hayatın devam ettiğini biliyoruz.
Onların bir derdine derman, bir yarasına merhem olmanın da önemli olduğunu düşünüyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan ayının bu mübarek gününde sendikamızın hayırlı bir işe vesile olması için bugün buradayız.
Konfederasyonumuz Memur-Sen ve Şekerbank  arasındaki protokol gereğince; sendikamızın bütün üyeleri olduğu gibi merhumun da SBN sigorta tarafından ferdi kaza sigortası kapsamına alındığını hatırlatmak istiyoruz.
Sendikamızın yaptığı protokol uyarınca, sigorta şirketi tarafından merhumun ailesine verilmek üzere 15 bin TL tutarındaki nakdi yardım burada bulunmaktayız.” dedi.
Eğitim Bir-Sen Üyesi Mehmet Bozkurt’un ailesine, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Abdullah Neşeli, Yerköy Eski Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Eğitim Bir- Sen Yerköy İlçe Temsilcisi Aydın Bora ve beraberindeki heyet tarafından 15 bin lira kaza sigortası tutarlı çekler takdim edildi.
Ziyaret sonucunda Memur- Sen ve Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Abdullah Neşeli, “İşte sendikalı olmanın sosyal anlamda ne tür birliktelik ve beraberlik olduğunun bugün en somut örneğini görüyoruz. Sosyal haklarımızın güvencesi için, örgütsel birlikten faydalanmak için bütün kamu çalışanlarının sendikalı olması gerekmektedir.” ifadelerde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji