YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Yerköy ilçemizde 2010 yılında, Kurumlar ve Gelir vergisinde sıralamaya girenlere ödül verildi.
08032012vergiiYerköy Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Kaymakam Bayram Gale, verginin, kamu hizmetinin finansmanı için vatandaşlardan imkânları çerçevesinde talep edilen anayasal ödev ve yükümlülük olduğuna değinerek, bunun en önemli vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini belirtti.
23. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ödül töreninde, Yerköy ilçemizde 20 yılın üzerinde vergi mükellefi olan ve vergisini düzenli olarak ödeyen esnaflarımız İlçe Kaymakamı Bayram Gale tarafından ödüllendirildi.
Vergi Dairesi Müdürlüğü Tarafından Belirlenen Mükelleflerden, Eczacı Ali Yaşarer, Tuhafiyeci-Konfeksiyoncu Cemalettin Kaya, Kızılaylar Ltd. Şti. İlhan Kızılay, Ünlüerler Ltd. Şti, Erensan Isı Teknikleri A.Ş. adına Özdinç Coşgun, Terzi Hüseyin Kılıç, Berber Yusuf Özbek, Serbest Muhasebeci Muhittin Peköz, Avukat Mehmet Bozkurt, Noğman Yağmur Ve Ahmet Tosun’a, İlçemiz Kaymakamı Bayram Gale ve Vergi Dairesi Müdürü Halis Ünlü tarafından onur belgesi verildi.
Kaymakam Gale, Vergi Haftası nedeniyle, onur belgesi verilen vergi mükelleflerini tebrik ederek, bundan sonrada örnek esnaf olarak işlerine devam etmelerini, vergilerini tam ve zamanında yatırmalarını, Ülkenin gelişmesi, büyümesi ve idamesinin devam ettirmesi için vergi konusunun çok önemli olduğunu, Kamuoyunda sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması ve toplumda vergi bilincinin yerleşmesi amacıyla Kaymakamlık olarak da her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. BEN AĞAYIM BEN PAŞAYIM DİYENLERRRRRRRRRRRRR!!!!!
    NERELERDESİNİZ……ALTINIZDA JEEPLER CEBİNİZDE PARALARRRR…
    LAFA GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMAZSINIZ,,,AMA İCRAAT SIFIR,,,
    KISA ÇÖP UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALACAK ELBETTE!!!!!!

  2. sayın kaymakam yerköyün rezilligini görüyosun neden tedbir almıyosun neden müfettiş çagırmıyosun. belediyenin grayderimi yok ne bu hal utanmıyomusunuz görüntüden

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji