YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,35
  • BIST
    %-0,65
Yaşlı’nın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Yaşlı’nın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı
19042013yasliHer yıl büyük coşkuyla kutlanan Kutlu Doğum Haftasını bu yılda idrak etmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı, “Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi Hz. Muhammed’i (SAV) anlamak ve onun ortaya koyduğu örnek ahlakı özümsemek çok önemlidir” dedi.
Kutlu Doğum Haftası’nın Hz. Peygamberin (SAV) insanlığa sunduğu değerleri anlayıp, onun yüce ahlakıyla hayatı güzelleştirme ve tazeleme mevsimi olduğuna vurgu yapan Yaşlı, “Bu hafta içinde Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini kutlarken, onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya olan ihtiyacımız açıktır.
Bu sebeple yüce Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya, onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün İslam aleminin, ümmet olma bilincini tüm kalbinden hissetmesi duasına canı gönülden amin diyerek, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin bu mübarek haftasını kutlar; bu kutlu haftanın mutluluğa, hayra ve barışa vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji