YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yavru Tema'lar ve TCDD Gar Müdürlüğü Personeli Çam Dikti

Yavru Tema'lar ve TCDD Gar Müdürlüğü Personeli Çam Dikti

TCDD Yerköy Gar Müdürlüğü ve Yerköy 80.Yıl Ortaokulu, Yavru TEMA birimi öğrencileri, çam fidanlarını toprakla buluşturdular.
10052013temaTCDD Gar Müdürlüğü idari personeli ve Yavru TEMA birimi sorumlu öğretmen ve öğrencileri, TCDD Gar Müdürlüğü lojmanları bahçesine çam fidanları dikip hatıra ormanlarını oluşturdular.
Kısa adı TEMA olan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın çalışmalarına destek olmak ve katılmak amacıyla sınıflarında kurulan birimin etkinliği hakkında bilgi veren 6/C sınıfı rehber öğretmeni Sebahattin Bircan, “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı toprakla buluşturun” buyuran bir kutlu elçinin ümmeti olarak Yerköy ilçemizde ilk ve tek olan Yavru Tema birimimiz ve TCDD Gar Müdürlüğü İdari personeli ile birlikte hatıra ormanı oluşturmak için fidan diktik. “dedi.
TCDD Gar Müdürü Kenal Cürül ise, “Yerköy 80.Yıl Ortaokulu, Yavru TEMA birimi öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte bir hatıra ormanı oluşturmak istedik. TCDD Gar Müdürlüğü lojmanları bahçesine idari personelimiz ve Yavru TEMA birimimiz ile birlikle el ele vererek ağaçlandırdık. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz. Yavru TEMA birimi öğrencilerimiz, kendilerine yakışır bu etkinlikle iyi bir örneklik sergilemişlerdir.”dedi.
Çam dikme programı sonrasında TCDD Gar Müdürü Kenal Cürül, Yavru TEMA birimi öğrencileri ve öğretmenleri ikramlarda bulunurken, ikramlar sonrasında çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji