YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yavuz 3M Resim Sergisini Ziyaret Etti

Yavuz 3M Resim Sergisini Ziyaret Etti

Yerköy Öğretmen Evi konferans salonunda görücüye çıkan ve Yerköy 80. Yıl Orta Okulu tarafından hazırlanan Modern, Muzip, Maniler Sergisini (3M) İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz yerinde inceledi
210120123mYerköy Öğretmen Evi konferans salonunda gerçekleşen sergide 80. Yıl Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan Modern, Muzip, Maniler (3M) sergisini yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, 40 öğrenci tarafından hazırlanan resim sergisinde, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu’ndan sergi hakkında çeşitli bilgiler aldı.
Yavuz, “ 80. Yıl Ortaokulumuz da okuyan 40 öğrencimiz tarafından hazırlanan Modern, Muzip, Maniler sergisinin beklenenden de daha fazla ilgi görmesi beni mutlu etmiştir.
Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bu sergide 40 farklı maninin hiçbir destek alınmamasının yanı sıra hiçbir mani bir birine benzememesi de öğretmenlerimizi olduğun gibi beni gururlandırmıştır.
7. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan mani sergisi gurur verici bir iş tir. İnanıyorum ki bu tür etkinlikler diğer öğrencilerimize ışık olacaktır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji