YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %-0,21
Yavuz, aday adaylarını buluşturdu

Yavuz, aday adaylarını buluşturdu

AK Parti Yerköy ilçe başkanı Ahmet Yavuz, belediye başkan aday adaylarına yönelik toplantı düzenledi.
11112013akpYozgat Turizm Otelcilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, ilçe başkanı Ahmet Yavuz, 2014 yerel seçimlerinde yapılacak olan temayül ve kamuoyu yoklamasının ardından mevcut aday adaylarından bir kişinin belediye başkanlığı görevine talip olacağını söyledi.
Tüm aday adaylarına başarı dileklerinde bulunan Yavuz şu şekilde konuştu;
“Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de seçim heyecanı başladı. Düzenlemiş olduğumuz bu toplantıda aday adaylarımız arasındaki bağları geliştirmek ve belediye başkanı adayının gösterildiğinde hangi yolu izleyeceğimiz görüşmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız” dedi.
2009 yerel seçimlerinde AK Parti iktidarı ile Yerköy’de belediye başkanı çıkardıklarını ifade eden Yavuz, 2014 yerel seçimlerde de aynı başarıyı göstereceklerini söyledi.
Yerköy belediye başkan aday adayların bir birinden daha kaliteli olduğunu söyleyen Yavuz, “ İlçemizden 10 tane aday adayımız teveccüh göstererek müracaat ettiler. Bu durumda halkımızın partimize ne kadar çok teveccühün olduğunu göstermektedir. göstermektedir. İnanıyorum ki adayımızın ismin belirlenmesi ile geriye kalan 9 adayımız tüm caba ve gayretle partimiz için emeklerini esirgemeyeceklerinin bilincindeyim” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji