YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yavuz, kız pansiyonunda incelemelerde bulundu

Yavuz, kız pansiyonunda incelemelerde bulundu

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda çeşitli incelemelerde bulundu.
12102013yurtPansiyonun, yemekhanesi ve yatakhaneleri gezen Milli Eğitim Müdürü Yavuz, pansiyonun durumu ve sorunlarıyla ilgili yöneticilerden bilgi aldı.
İlçede bulunan çeşitli okullarda eğitim gören yüz 20 öğrencinin kaldığı erkek pansiyonunda yatakhane, lavabo, yemekhane ve pansiyon içerisindeki temizlik ve tertip düzenini denetleyen Yavuz, eğitimde standardı ve kaliteyi yakalamak için öğrencilerin barındıkları pansiyonların temizliği ve düzeninin çok önemli olduğunu belirtti.
Pansiyonu hijyenik ve düzenli bulduğunu belirten Yavuz,  incelemeden memnun ayrıldığı ifade ederek şu ifadelerde bulundu;
“İncelemiş olduğumuz pansiyonumuzda son 2 yıl içerisinde büyük değişiler yapıldı. Bunları kısaca sayacak olursak, yemekhane, yatakhanelerde, banyo, tuvalet gibi yerlerde hijyenik çalışmalar yapılırken, bunların yanı sıra bina çevre düzeni ve bina yalıtımı konusunda da büyük yatırımlar yapıldı” dedi.
Öğrencilerin pansiyondan memnun kalmaları için yaşam kalitesini artırdıklarını ifade eden Yavuz, öğrencilerin okullarından çıktıktan sonraki barınma yerlerinin de çok önemli olduğunun altını çizdi.
Yavuz’un incelemelerinde Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi Müdürü Celal Akdoğan ve Pansiyon Müdür Yardımcısı Nuri Varış’ta hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji