YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,46
  • BIST
    %0,68
Yavuz, “SBS Başvuruları Başladı”

Yavuz, “SBS Başvuruları Başladı”

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Seviye Belirleme Sınavı’na başvurularının başladığını ifade etti
06032013yavuzYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan ve Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi olarak ta bilinen Seviye Belirleme Sınavı’nın (SBS) başvurularının başladığını belirti.
Yavuz, “Seviye Belirleme Sınavı yani kısa ismi ile SBS sınavı 8 Haziran Cumartesi günü yapılacaktır. SBS sınavı Yozgat il merkezinde ve eyer başvuru sayısına uygun görülürse Yerköy ilçemizde ola bileceği gibi diğer ilçe merkezlerinde de yapılacak. Sınavla ilgili ayrıntılı bilgiye Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) internet sitesinden ulaşıla bilinilecektir.”dedi.
“Alo147”Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi’nden sınavla ilgili bilgi alınabileceğini ifade eden Yavuz, sınava başvuru için 10 lira olan sınav ücretini yatırmaları gerektiğini, sınav ücretini Yerköy Ziraat Bankası, Yerköy Vakıflar Bankası veya Yerköy Halk Bankası şubelerine ve mevcut bankaların internet şubelerine yatırabileceklerini ifade etti.
Başvuruların 22 Mart’ta sona ereceğini ifade eden Yavuz, 2013- SBS’nin başvuru işlemlerinin e-okul sistemi üzerinden gerçekleştirile bilineceğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
E Okul Eden Halk Lira Nin Sbs

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji