YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %1,19
  • BIST
    %-0,06
Yeni Başkana ziyaret

Yeni Başkana ziyaret

Cumhuriyet  Halk Partisi İlçe Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlarından, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a hayırlı olsun ziyareti.
08122011akppCHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, AK Parti Yeni İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.
Ziyarette, CHP ilçe başkanı Sancak Yılmaz İlçemiz için yapacağınız her olumlu güzel çalışmalarınızda tüm gücümüz ile yanınızda olacağız dedi.
Yılmaz, “Yerköy ilçemiz için yapacağınız her olumlu, güzel çalışmalarınızda her zaman İlçe teşkilatımız olarak yanınızda bulunacağız.
Tabi bu çalışmaların lokomotif gücü siz olmak durumundasınız sizin işiniz bizlerden daha da zor  çünkü siz iktidar partisiniz. Sizin ters giden uygun olmayan yanlış işlerinizde de sizleri uyarmak karşı çıkmak da benim görevim olacaktır.
Muhalefet icraat yapma makamı değildir aynı zamanda destek olma ve uyarma görevi vardır. Sizinle 10 senedir beraber çalışıyoruz, sizin samimiyetinizden hizmet heyecanınızdan kesinlikle şüphem yok. İlçemizle ilgili faydalı işlerinizde  size tam destek vereceğime söz veriyorum. Olumsuz işlerinizde de takipçiniz olduğumu ve tüm gücümle de eleştirme ve uyarma görevimiz acımasızca da yapacağımı belirtmek isterim” dedi
MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt’ta benzer ifadeler kullanarak ilçe başkanlığına seçilen Yavuz’u tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz da ziyaretlerinden dolayı muhalefet partilerin ilçe başkanlarına teşekkür ederek Yerköy’ün gelişmesine yönelik çalışmaları birlik beraberlik içerisinde sürdüreceklerini söyledi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yeni başkana ve yönetim kurulu üyesi sayın hocam bekir aşkın a hayırlı olsun. yerköyün en büyük camısını yaptı.ondan allah razı olsun.

  2. Haşim KILIÇ Mahallemizdeki Molla Hüsrev Camiimizi ALAH ve ona inanan Halkımız yaptı ALLAH razı olsun.

  3. Haşim KILIÇ Mahallemizdeki Molla Hüsrev Camiimizi ALAH ve ona inanan Halkımız yaptı ALLAH razı olsun.

  4. Haşim KILIÇ Mahallemizdeki Molla Hüsrev Camiimizi Yüce ALLAH ve ona inanan Halkımız yaptı ALLAH razı olsun.

  5. Yeni ilçe başkanımıza yerköy de eğitime vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

  6. Yerköy de özlenen bir tablo birbirinin arkasından atıp tutma devrinin bittiği düşünüyorum.Artık yerköyün sorunlarınin çözümü noktasında diğer ilçe başkanlarınında Ahmet Bey’e destek olacaklarını temenni ediyorum.

  7. hiçbir siyasetçi ben yerköye bişey yaptım demesin.ha pardon şunu söyleyebilirler.yerköyü bin beter ettim yollarını berbat ettim insanlarını insan onuruna yakışır şekilde yaşatamadım.temel haklarını onlara sağlayamadım diyebilir… benim bildiğim siyasetçilerin tek işi adam kayırmak ve torpili yapmaktan ibaret… yerköyümün makus talihi yine değişmeyecek anlaşılan…

  8. BURADA BAZI YORUMLAR KALİTESİZ OLMUŞ YERKÖY MOLLA HÜSREV CAMİSİNİ TABİKİ HALKIMIZ YAPTI AMA BU CAMİNİN DERNEK BAŞKANI BEKİR AŞKIN BEY VE HÜSEYİN KIYICI , MUSTAFA ŞAHİN GİBİ DEĞERLİ İNSANLARIMIZ OLMASAYDI YAPTIKLARI İŞİ SADCE ALLAH RIZASI OLSUN DİYEREK GECE GUNDUZ ÇALIŞAN BU DEGERLER OLMASAYDI BU CAMİ 2 YILDA KESİNLİKLE BİTMEZDİ.BİLİP BİLMEDEN YAZAN KİŞİLERE DUYURULUR.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji