YouTube

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %-0,13
  • BIST
    %0,80
Yeni Çeltek'ten İşçilere Anlamlı Hediye

Yeni Çeltek'ten İşçilere Anlamlı Hediye

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü yönetim kurulu toplantısı Yozgat’ın Sorgun İlçe İşletmesi’nde yapıldı. İlk defa Sorgun’da yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesi yöneticiler ve maden ocağının emektar işçileri yemekte bir araya geldi.
30092013celtekEnerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlker Sert, Yeni Çeltek Genel Müdürü Osman Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Yaşarer, TKİ Genel Müdür Yardımcısı, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özdingiş, Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Türkmen, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı ve Sorgun İşletme Müdürü Halil İbrahim Akyel, yönetim kurulu toplantısı öncesinde Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Müsteşar Yardımcısı İlker Sert, bakanlığın enerji sektöründeki son çalışmaları hakkında bilgi verirken, Genel Müdürümüz Osman Coşkun da Yozgat’ta faaliyette olan kömür işletmesinin üretim kapasitesine değindi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, misafirlerine çeşitli hediyeler verirken, Müsteşar Yardımcımız İlker Sert’te Sayın Yazıcı’ya günün anısına kömür çıkaran maden işçisini temsil eden maket hediye etti. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile devam etti.
İLK KEZ YOZGAT’TA TOPLANDI
Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Yönetim Kurulu toplantısı ilk kez Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’nın ardından Sorgun Kaymakamı Levent Kılınç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Sorgun İşletme Müdürlüğü’nde işçiler ve yönetim kurulu üyeleri birlikte yemek yedi. 15 yılını dolduran işçilere çeşitli hediyelerin verildiği yemek renkli görüntülere sahne oldu.
MADEN SAHASINDA İNCELEME
Yönetim kurulu toplantısı öncesinde Müsteşar Yardımcısı İlker Sert, Yeni Çeltek Genel Müdürü Osman Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Yaşarer, TKİ Genel Müdür Yardımcısı, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özdingiş, Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Türkmen, Sorgun Kaymakamı Levent Kılınç, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı ve Sorgun İşletme Müdürü Halil İbrahim Akyel Sorgun İşletmesi maden sahasında incelemelerde bulundu.
MÜSTEŞAR YARDIMCISI SERT: “İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİK”
Müsteşar Yardımcısı İlker Sert, yönetim kurulu toplantısı için bulundukları Sorgun’da, işçilerle bir araya gelip, İşletme sahasında incelemelerde bulunduklarını söyledi.
Yeni Çeltek Kömür İşetmesi’nin ülkenin kömür üretimini yapan önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu belirten Sert;
“İşletmelerimizin her geçen yıl artan verimliliği yönetici ve çalışan koordinasyonu çerçevesinde gerçekleşiyor. Yönetim kurulu toplantılarımızı işçilerimizle bir arada yaparak hem onların yanında oluyor, dinliyor, onlar gibi düşünmeye çalışıyoruz, hem de işletmelerimizin son durumunu gözden geçiriyor. Sorgun işletmemiz de bu anlamda gerçekten gerek güvenlik, gerekse üretim bakımından dünya standartlarına sahip” diye konuştu.
COŞKUN: “YÖNETİM KURULUNU YOZGAT’TA BULUŞTURDUK”
Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun da, ilk defa yönetim kurulu toplantısını Sorgun’da yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Yönetimin Sorgun’da bir araya gelmesinin Yeni Çeltek Kömür İşletmesi’nin Yozgat’a verdiği önemin bir göstergesi olduğunu belirten Coşkun, gerek işletmenin karlılığı ve üretim kapasitesinin artırılması gerekse sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde Yozgat’a önemli katkılarda bulunduklarını kaydetti.
Coşkun, ayrıca işçilerle bir araya gelip meslekte 15 yılı geride bırakmış olanlara Cumhuriyet altını hediye ettiklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji